Könyvelés

 

Digitális együttműködés

 

A digitális együttműködés azt jelenti, hogy Ön és közöttünk egy olyan közös szoftveres használat kerül a mindennapi életbe, amihez nem kell, hogy fizikai valójukban megkapjuk bizonylataikat.*

Ennek több fokozata lehetséges. Ez az együttműködés érintheti csak a kimenő számláikat, de akár az összes ügyviteli bizonylataikat is.

Előnyei:
Gyorsabb feldolgozás, mert nincs kétszeri rögzítés.
Nincsenek hibásan rögzített adatok.
Mindkettőnk munkaideje csökken!
A könyvelésnek kedvezőbb az ára!
Hátránya:
Egyszeri, de nem jelentős kiadás.

Mi a konkrét elképzelés? Két megoldás kínálkozik a közös munkára:

  1. Közös szoftveres platformon dolgozunk.

Az általunk használt szoftvercsomagnak van egy roppant kedvező árú Irodai asszisztens része, amit Önök megvásárolhatnak, mint egy Önálló modult.
Ezzel számlázni tud  és sok egyéb ügyviteli, pénzügyi feladatot tud elvégezni, de alkalmas gazdálkodási, gazdálkodást segítő feladatok ellátására is.
Így szkennelés nélkül tudjuk fogadni bizonylataikat, vagy azoknak egy részét.

  1. Önök digitalizálják bizonylataikat.

A kívánt dokumentumaikat 300 dpi felbontással beszkennelik és azokat elektronikus formában eljuttatják nekünk.

Előnyei megegyeznek a már korábban leírtakkal.
Hátrányok között az egyszeri, kisebb kiadáson felül jelentkezik a „szorgos munkát” igénylő szkennelés, mint munkaidő és az azt végző többlet munkaerő.
Ez kevesebb bizonylat mennyiségnél jelenthet megoldást! 

 

 * Óva intenék mindenkit attól, hogy arra a következtetésre jusson, hogy nincs szükség a bizonylatokra. Természetesen a bizonylataikat le kell, hogy fűzzük és azokat meg kell, hogy őrizzük, de a mindennapi munkához direkt módon nem szükségeltetik a fizikai „jelenlétük”. A digitális irattartalomnak meg kell egyeznie a valódi, fizikailag megtestesült bizonylatokkal!

” width=”20″ height=”20″>