Plusz +

 

Titkár +

 

Sok-sok éve oktatnak már az általános iskolában informatikát. Generációk nőttek fel úgy, hogy évekig tanultak szöveget, táblázatot és bemutatót szerkeszteni. Mi azt tapasztaljuk, hogy ennek nem sok eredménye lett. A legtöbb középiskolát, sőt még főiskolát végzett ember is erősen hadilábon áll ezen általános szoftverek kezelésével.

Egy grafikus, vagy egy képfeldolgozó programhoz értő ember meg már ritkaság számba megy. Aki meg még ettől is többet szeretne, az magára vessen. A legtöbb szakember oly mértékig elfoglalt, hogy előbb kapunk időpontot az angol királyi családhoz, mint hozzájuk.

Ebben kívánunk segíteni önnek. Mi leszünk akik ellátják irodai asszisztensi teendőit, mi leszünk a Titkár +. Felhív, megbeszéljük és már csináljuk is.
De mit is?


Iratanyagok gépelése, szerkesztése.


Árajánlatok, árbevétel és költség összesítő táblázatok készítése, stb.


Prezentáció készítése, ha be kell mutatnia tevékenységét, vagy szemléltetni szeretné előadását.


Ki kell találni logo-ját, arculatát? Nem probléma, megtervezzük, létrehozzuk. Mintaként szolgáljon saját logonk és weblapunk.


Reklám anyagok készítése. Az egyszerű névjegykártyától a bonyolult kiadványokig mindent szedünk, tördelünk. Nem okoz problémát, ha képet, matematikai képletet, diagramokat, táblázatot szeretne beilleszteni dokumentumaiba.
A képek feldolgozását, átalakítását, montírozását is vállaljuk.


Szerződések készítése (mintatár alapján egyedi). A leggyakoribb szerződések (vállalkozói, alvállalkozói, bérleti, megbízási, munkavállalói stb.) letölthetők lesznek mintatárunkból. Ezekért nem kell ügyfeleinknek fizetni, pluszként kapják.


Weblap, webáruház készítés a sablontól az egyediig. Ma már egy szép, igényes és hasznos weblap nem kell, hogy százezrekbe kerüljön. A legtöbb weblap ára 50 és 100 ezer forint közötti összegre tehető.


Egyéb kapcsolódó ügyintézések (pl.: bélyegző készítés, biztosítási ügyintézés stb.). Nézzünk utána, tudjuk meg, keressünk a neten? Megtesszük.

 

Valamit kihagytunk? Biztos, de majd azt Ön megmondja, hogy mi mit szeretnénk elintézni Önnek. Van az a pénz…